Vayo Special: Hoe komen mooie evenementen tot stand? En waarom is iedereen bij Luxonos een Held?

Mitch en Anco hebben van hun hobby, het draaien op kinderdisco’s, hun werk gemaakt door Luxonos op te richten. Ondertussen is dat een beetje uit de hand gelopen. 7 Jaar geleden hebben ze de eerste medewerker aangenomen en nu bestaat het team uit 45 blauwe helden dat dagelijks te vinden is bij mooie evenementen.

Van je hobby je werk maken, dat is wat Mitch en Anco met Luxonos hebben gedaan. 14 Jaar geleden zijn ze begonnen met het draaien op kinderdisco’s. Ondertussen is dat een beetje uit de hand gelopen. 7 Jaar geleden hebben ze de eerste medewerker aangenomen en nu bestaat het team uit 45 blauwe helden dat dagelijks te vinden is bij mooie evenementen. Van 9 m2 opslagruimte naar een pand met 1600 m2 aan magazijnruimte en de bouwplannen voor een nieuw pand liggen alweer klaar.

 

Van bedrijfsfeesten, congressen, modeshows, festivals, tot bruiloften en uitvaarten. Door middel van persoonlijke aandacht en een ’kan niet, bestaat niet’ mentaliteit heeft Luxonos de afgelopen 14 jaar goed kunnen groeien. Kom 26 Juni luisteren hoe Mitch en Anco door de jaren heen hun bedrijfsprocessen hebben geprobeerd te optimaliseren en hoe zij de blauwe helden centraal willen laten staan.

15:30 – Ontvangst

16:00 – Bedrijfspresentatie / levensverhaal Anco

16:45 – Rondleiding

17:00 – Muzikaal intermezzo (onder voorbehoud)

17:15 – Netwerkborrel

18:30 – Einde

Bekijk ook:

Inspiratie

Boekentip: Schaarste

Waarom presteren we beter als we een deadline (schaarste aan tijd) hebben? Waarom maakt een...