Vayo lid van de maand: Selma Stevense-Bakker

Selma is sinds kort lid van Vayo. Zij is directeur bij Jobilla Benelux en helpt bedrijven met het bereiken van de juiste kandidaten voor hun vacatures doormiddel van een snelle en gemakkelijke recruitmenttool.

Nadat ze de nodige ervaring had opgedaan op het gebied van HR en Recruitment ontdekte ze in 2020 de Finse start-up Jobilla, die met haar tool zeer succesvol was met het bereiken van passieve kandidaten. Drie jaar geleden begon haar avontuur als franchisenemer in Nederland en inmiddels is dit uitgegroeid tot volwaardige Business Unit voor de Benelux.

Selma’s passie ligt bij het begeleiden van organisaties in hun zoektocht naar de juiste talenten en het optimaliseren van hun wervingsprocessen. Of het nu gaat om kleinere bedrijven met een enkele werving per jaar of multinationals. Haar ambitie is om de komende jaren verder te groeien in het aantal klanten in de Benelux, maar vooral ook hier langdurige partnerships mee op te bouwen zodat recruitment inclusiever, laagdrempeliger en succesvoller wordt.

Wil je een keer kennismaken met Selma of weten wat Jobilla precies doet? Aarzel dan niet contact met haar op te nemen. De koffie staat altijd klaar!

Bekijk ook:

Inspiratie

Boekentip: Lof der twijfel

Je kunt het soms tot aan je botten voelen dat je het niet eens bent met bepaalde mensen. Ze...