Vayo: nieuwe naam

Sinds de rebranding vorige maand krijgen wij regelmatig de vraag: “Waarom de nieuwe naam? Directeuren Netwerk was wel lekker duidelijk.”

Ja en nee. Ja het was wel duidelijk, maar nee het dekte niet de lading. Wij zijn er voor de ondernemer en de ondernemende directeur. Vooral de ondernemer vindt zichzelf vaak geen directeur. Bij directeur denken we snel aan het jasje-dasje idee en dat past niet (meer) bij ons. Wij zijn er om vanuit een openheid (en kwetsbaarheid) elkaar als ondernemer verder te helpen, te behoeden voor onze eigen fouten en uiteraard ook vanuit onze eigen expertise de ander te helpen met persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

En dan Netwerk… Ja jouw netwerk is belangrijk, het gaat immers vaak om wie je kent. Maar we voelen ons veel meer een community. Ondernemerschap, openheid, verbinding, ontwikkeling en inspiratie (de 5 cirkels) is waar het om draait. Netwerken als werkwoord roept bij ons allerlei associaties op van visitekaartjes strooiende individuen die heel graag zichzelf of een product willen verkopen… en dat zijn wij pertinent niet.

Natuurlijk zijn wij niet vies van het doen van business, maar in onze ogen is het een gevolg van de verbinding. En dus geen doel an sich…

Bekijk ook:

Inspiratie

Boekentip: Schaarste

Waarom presteren we beter als we een deadline (schaarste aan tijd) hebben? Waarom maakt een...

Artikel

NIS2

25 april 2024 verzorgde Dignitas, op haar hoofdkantoor in de Bilt, de Vayo Special over de...