Vayo Special: Employee Engagement

We bring out your best! Tijdens de special gaan we aan de slag met één van de grootste uitdaging van ondernemers: Engagement creëren bij jouw medewerkers en de rol die jij hierin hebt als ondernemer.

Oftewel: hoe krijg je werknemers zover iets te doen wat in het belang is van het bedrijf, maar niet per se direct iets oplevert op korte termijn voor de medewerker? Want we weten allemaal: Turkeys don’t vote for Christmas!

Om je een idee te geven: KLM kan per jaar 53 miljoen euro besparen. Weet je hoe? Als ze ervoor zorgen dat elke passagier naar het toilet gaat voordat ze het vliegtuig instappen. Vanuit milieuoverweging logisch, het financiële stuk is te verklaren… en toch gebeurt het niet.

Zo heeft elk bedrijf natuurlijk zijn eigen uitdaging. Of het nu over de klantenservice gaat, ondernemers die altijd zélf in het weekend bereikbaar zijn, etc. We gaan tijdens deze special aan de slag met de factoren die eraan bijdragen toch deze acties te ondernemen. Zodat je ze helpt de juiste stap te zetten. De special zal 1,5 tot 2 uur duren waarbij we de mouwen opstropen in deze workshop. Zodat je de deur uitloopt met niet alleen de kennis, maar ook een te ondernemen stap. Want zonder invloed, geen resultaat.

Voor wie: Eigenaren, CEO’s en Bestuurders

14:30 – Inloop
15:00 – Start Workshop
17:00 – Borrel
18:00 – Einde

Bekijk ook:

Inspiratie

Quote van de week

"Als vooruitgang geen verhaal heeft, vertelt het verleden waar we naar toe gaan."...