Vayo Special: Spark Design & Innovation – Technische innovatie en design thinking

Blok jouw agenda op 5 juni, want Robert Barnhoorn organiseert een interessante special over innovatie en design thinking vanuit zijn bedrijf Spark Design & Innovation! Mét na afloop een borrel op het water.

Aan de hand van de thema’s technologische innovatie, strategische innovatie, design thinking en robotisering/AI gaan we kijken naar verschillende business modellen en cases. Wat maakt een case succesvol en wat niet? Hoe kun je samen succes creëren? Tijdens deze special nemen we je mee in technologische innovatie processen en delen wij onze kennis in wat belangrijk is, welke stappen je kunt zetten en hoe wij dat doen. Je krijgt inzicht in het integraal en holistisch denken bij dit soort processen en je gaat naar huis met een hoop inspiratie en inzichten over hoe je zo’n proces zelf kunt starten. Na deze middag kijk je op een andere manier naar je eigen organisatie. Met ondernemers gaan we praktisch aan de slag met innovatie. Hoe design thinking de blik op jouw organisatie kan veranderen. Vanuit het inspirerende kantoor van Spark Design & Innovation ontvangen we jullie graag!

14:30u – Ontvangst: Wees welkom bij Spark Design in Rotterdam.
15:00u – Workshop Innovatie, Design Thinking en AI: Door een aantal best-practices en een waardevolle workshop krijg je een andere blik op innovatie.
16:30u – Watertaxi en borrel. Vanuit de Spark best-practices is er een korte lijn naar de watertaxi in Rotterdam. Beleef het en vaar met ons mee om aan de overkant onder genot van een drankje met elkaar verder te praten.
17:30u – Retour naar Spark en einde middag.

Bekijk ook:

Inspiratie

Boekentip: Schaarste

Waarom presteren we beter als we een deadline (schaarste aan tijd) hebben? Waarom maakt een...